levegőből ás a szakkör (?!)

történt egyszer, hogy némi hírverést csapattam egy érdekes megfigyelés körül... így született a blog neve. nem tőlem, ráadásul a teljes értelmetlenség határát súrolja. úgyhogy igyekszem inkább kisütni valami értelmeset belőle... vagyis - közérthetőbben - a légirégészetből!

Copyright

Az oldalon megjelenő tartalmak(képek és szöveg) bármilyen utánközlése, sokszorosítása és elektronikus tárolása a szerző engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva.

Időjárás előrejelzés (www.időkép.hu)

Időjárás előrejelzés

Ajánló - Képszegmentálók napja

2012.03.01. 21:00 légipék

2012. március 6-án kerül sor a MFTTT Fotogrammetriai és Távérzékelési szakosztálya és a GeoIQ Kft. közös rendezvényére, a Képszegmentálók napjára.
Habár a légirégészet esetében még viszonylag gyerekcipőben jár a képszegmentálás alkalmazása, az újabb technológiák (multi- és hiperspektrális képalkotás) terjedése előbb-utóbb megköveteli számunkra is a témában való jártasságot. Mivel már korábban is foglalkoztam ilyen jellegű kérdéssel (persze a látható fény tartományából adódóan csak grafikai úton karcolva a felszínt), kíváncsian várom az előadásokat, és remélem, hogy a légirégészeti kutatásokhoz is kaphatunk néhány ötletet.

A konferencia programja még nem teljesen végleges, a részletekről itt lehet tájékozódni.

Képszegmentálók napja
2012. március 6., kezdés 10.00-kor
FÖMI Bosnyák téri székház I. em. Nagytanácsterem,
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.

A részvétel ingyenes!

Szólj hozzá!

Címkék: légirégészet fotogrammetria Képszegmentálók napja GeoIQ MFTTT képszegmentálás FÖMI hiperspektrális képalkotás multispektrális képalkotás

A bejegyzés trackback címe:

https://legiregesz.blog.hu/api/trackback/id/tr874282399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása