levegőből ás a szakkör (?!)

történt egyszer, hogy némi hírverést csapattam egy érdekes megfigyelés körül... így született a blog neve. nem tőlem, ráadásul a teljes értelmetlenség határát súrolja. úgyhogy igyekszem inkább kisütni valami értelmeset belőle... vagyis - közérthetőbben - a légirégészetből!

Copyright

Az oldalon megjelenő tartalmak(képek és szöveg) bármilyen utánközlése, sokszorosítása és elektronikus tárolása a szerző engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva.

Időjárás előrejelzés (www.időkép.hu)

Időjárás előrejelzés

Megelevenedő lelőhely (előzetes)

2011.06.29. 10:56 légipék

Kedves Olvasóközönség!

Először is elnézést kérek, hogy már hónapok óta semmi újjal nem rukkoltam elő. Megvan az oka!

Az utóbbi időben egyrészt hálás volt az időjárás, és kiváló körülményeket biztosított a légirégészeti kutatásra. Másrészt viszont pont most nincs pénzünk repülésre, úgyhogy elsősorban másfelé kellett keresgélni.

Régóta kíváncsi vagyok a lelőhelyek megfigyelési, felmérési, feldolgozási és ellenőrzési lehetőségeit illetően. Úgyhogy repülések híján inkább ezzel foglalkoztam, s ehhez szerencsére segítőket is találtam.

Már nem kell sokat várni, és beszámolunk az érdekességekről... addig is még egy kis türelmet kérek!

Légipék

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://legiregesz.blog.hu/api/trackback/id/tr503024044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása