levegőből ás a szakkör (?!)

történt egyszer, hogy némi hírverést csapattam egy érdekes megfigyelés körül... így született a blog neve. nem tőlem, ráadásul a teljes értelmetlenség határát súrolja. úgyhogy igyekszem inkább kisütni valami értelmeset belőle... vagyis - közérthetőbben - a légirégészetből!

Copyright

Az oldalon megjelenő tartalmak(képek és szöveg) bármilyen utánközlése, sokszorosítása és elektronikus tárolása a szerző engedélye nélkül tilos. Minden jog fenntartva.

Időjárás előrejelzés (www.időkép.hu)

Időjárás előrejelzés

Megújul a Magyar Régész Szövetség

2011.11.29. 22:47 légipék

2011. november 28-án tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Régész Szövetség. A kialakult rendkívül negatív helyzetet felismerve, a tagok megszavazták a bizalmat az új vezetőségnek, hogy a beterjesztett program szerint képviseljék a magyar régészetet.

A Magyar Régész Szövetség elnöke a Sírásók Naplójának vezetője, Lassányi Gábor lett. Reményeink szerint közös, jól szervezett munkával lépéseket tehetünk a magyar régészet helyzetének javítására, megítélésének megváltoztatására.

Közös munkánk eredményeit a nagyközönséggel is meg fogjuk osztani, hogy mi, régészek, ne a "szükséges rossz" megtestesítői legyünk!

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra régészet összefogás egység magyar régész szövetség lassányi gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://legiregesz.blog.hu/api/trackback/id/tr603423303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása